flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ "ЗМІЦНИМО ДОВІРУ ГРОМАДЯН ДО СУДУ"

29 серпня 2014, 11:05

РАДА СУДДІВ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

від 8 серпня 2014 року N 11

Заслухавши та обговоривши інформацію секретаря Ради суддів України А. Марцинкевича, директора Центру суддівських студій Н. Верещінської про схвалення та проведення Моніторингу стану незалежності суддів, ефективності та доступності правосуддя в Україні, відповідно до статті 113, частини 5 статті 127 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", Положення про Раду суддів України, затвердженогоX позачерговим з'їздом суддів України 16 вересня 2010 року, у редакції, затвердженій XII позачерговим з'їздом суддів 20 червня 2014 року, та на виконання п. 11.9 Рішення XII позачергового з'їзду суддів України від 20 червня 2014 року Рада суддів України вирішила:

1. Провести спільно з Центром суддівських студій за підтримки Проекту Ради Європи "Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні" Моніторинг стану незалежності суддів, ефективності та доступності правосуддя в Україні, метою якого є здійснення аналізу стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя в Україні, розроблення відповідних рекомендації для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади.

2. Центру суддівських студій в рамках Моніторингу організувати проведення з 1 по 5 вересня 2014 року Всеукраїнської акції "Зміцнимо довіру громадян до суду", під час якої провести анонімне опитування громадян - відвідувачів судів.

3. Затвердити план дій з проведення Всеукраїнської акції "Зміцнимо довіру громадян до суду" (додаток N 1) та зразки анкет анонімного опитування суддів та громадян - відвідувачів судів (додаток N 2).

4. Обговорити проект заключного звіту Моніторингу на засіданні Ради суддів України.

 

Голова Ради
суддів України

В. М. Сімоненко

 

Анкета для громадян.doc