flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершується судовий процес у справі «Вбивства людей 20 лютого 2014 року під час Євромайдану»

13 квітня 2022, 11:49

Завершується судовий процес у справі «Вбивства людей 20 лютого 2014 року під час Євромайдану»

15 лютого 2022 року судом присяжних ухвалено рішення про початок останньої стадії дослідження доказів - ДОПИТ ОБВИНУВАЧЕНИХ, який з урахуванням змін у графіку роботи суду під час воєнного стану планується провести 18 та 19 травня 2022 року.

Також суд присяжних нагадує всім учасникам провадження про завчасно оголошену судом 15 лютого 2022 року підготовку до вирішення питання про можливість завершення з’ясування обставин та перевірки їх доказами та переходу до судових дебатів. Вирішення цього питання перенесено на 25 та 26 травня 2022 року (після завершення допиту обвинувачених). За відсутності клопотань про доповнення судового розгляду та після вирішення таких клопотань в разі їх подання, суд ухвалює рішення про закінчення з’ясування обставин та перевірки їх доказами та переходить до судових дебатів.

Крім того, судом присяжних ухвалено рішення про проведення дистанційного судового засідання (в режимі відеоконференції) під час судових дебатів з участю потерпілих (за їх бажанням): 

  • з приміщення Львівського апеляційного суду (79008, м. Львів, площа Соборна, 7), час і дата будуть додатково завчасно повідомлені на сайті суду після узгодження зі сторонами;
  • з приміщення Хмельницького апеляційного суду (29001, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1), час і дата будуть додатково завчасно повідомлені на сайті суду після узгодження зі сторонами.

Нагадуємо, що онлайн-трансляція судового засідання відбувається на офіційному веб-порталі «Судова влада України» за посиланням.

 

Прес-служба Святошинського районного суду міста Києва