flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Режим роботи суду в умовах воєнного стану

07 квітня 2022, 12:51
Звертаємо увагу відвідувачів суду та учасників судових процесів на режим роботи Святошинського районного суду міста в умовах воєнного стану.
 
Суд здійснює правосуддя в безперебійному режимі за умови відсутності загрози життю та здоров’ю учасників справи. 
 
Справи, які не є невідкладними, розглядатимуться лише за наявності письмової згоди на це всіх учасників судового провадження. Розгляд справ по можливості відкладається (за винятком невідкладних судових розглядів), зважаючи на те, що велика кількість учасників судових процесів не завжди мають змогу подати заяву про відкладення розгляду справи або не можуть прибути до суду у зв'язку з небезпекою для життя.
 
Про дату та час судових засідань дізнавайтесь в оперативному порядку за телефонами суду (https://sv.ki.court.gov.ua/sud2608/pro_sud/phone_numbers/) чи з використанням інших засобів зв’язку.
 
СУД РЕКОМЕНДУЄ учасникам судових засідань:
- за наявності підстав подавати до суду заяви про розгляд справи за їх відсутності за наявними у справі матеріалами;
- усі необхідні документи (заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@sv.ki.court.gov.ua), через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою або іншими дистанційними засобами зв’язку;
- знайомитися з матеріалами справи після закінчення воєнного стану.
 
ЗАЯВИ про видачу копій судових рішень та інші звернення приймаються через скриньку «Для вхідної кореспонденції», встановлену на посту судової охорони та через дистанційні засоби зв’язку.
 
!!!! УВАГА !!!! В усіх заявах просимо обов'язково вказувати свій контактний номер телефону для можливості зв'язатися у разі виникнення додаткових питань чи уточнення деталей.
 
ВИДАЧА СУДОВИХ РІШЕНЬ (ухвал, постанов, вироків тощо) здійснюватиметься виключно за попередньо поданими заявами учасників судових проваджень, при цьому заяви слід подавати не пізніше ніж за 1 день до дня отримання копії судового рішення. Це дозволить громадянам уникнути тривалого очікування на пошук та виготовлення копій судових рішень, натомість учасники процесу зможуть отримати в суді заздалегідь підготовлені копії і візит до суду займе не більше 5 хвилин.
 
ГРАФІК ПРИЙОМУ громадян канцеляріями та архівом суду:
 
ПОНЕДІЛОК, СЕРЕДА 10:00 - 13:00
П'ЯТНИЦЯ 9:00 - 12:00
  
Бережіть своє життя та здоров'я, не наражайте себе на небезпеку без крайньої потреби!