flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома НЕТРЕБИ Ірини!

10 вересня 2020, 16:12

пр. №  2/759/178/20

ун.  759/13620/17                      

                                        До відома НЕТРЕБИ Ірини!                               

                                        ФРН, Оберстатхаузен

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що рішенням від 28.07.2020 р. позовні вимоги Нетреби Ірини до Київської міської ради, Глевахівської селищної ради, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Клітко Валентина Василівна про визнання права власності, задоволено.

Зміст судового рішення:

"Визнати за Нетребою Іриною, громадянкою Федеративної республіки Німеччина, право власності на 1/2 частини двокімнатної квартири загальною площею 48,1 кв. м., житловою площею 28,7 кв.м., що розташована за адресою: м. Київ, вул. Григоровича- Барського, буд. З, кв. 57.

Визнати за Нетребою Іриною, громадянкою Федеративної республіки Німеччина, право власності на 1/2 частини земельної ділянки площею 0,0652 га за адресою: Київська область, Васильківський район, Глевахівська селищна рада, садівничий масив «Глеваха-1», кадастровий номер 3221455300:01:011:1485.

Визнати за Нетребою Іриною, громадянкою Федеративної республіки Німеччина, право власності на 1/2 частини садового будинку загальною площею 66,8 кв.м., житловою площею 49,0 кв.м., що розташований за адресою: Київська область, Васильківський район, Глевахівська селищна рада, садівничий масив «Глеваха-1», вул. Лінія 24, садовий будинок № 29.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене протягом тридцяти днів з дня його проголошення. У разі розгляду справи (вирішення питання ) без повідомлення сторін зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасники справи якому рішення не було вручене у день його складення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до Київського апеляційного суду, при цьому відповідно до п. п. 15.5 п. 15Перехідних положень ЦПК України в редакції Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» № 2147-VIII від 03.10.2017 року до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією кодексу".

Із судовим рішенням можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

          Суддя                                                                                               Миколаєць І.Ю.