flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ВАКУЛОВСЬКОЇ Ольги Петрівни!

11 червня 2020, 15:10

пр. №  2/759/2770/20 

ун. №  759/1430/20   

                                               До відома ВАКУЛОВСЬКОЇ Ольги Петрівни!

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що рішенням суду від 26.05.2020 р. по справі ун.№ 759/1430/20, провадження №2/759/2770/20 позовні вимоги Вакуловського Сергія Миколайовича до Вакуловської Ольги Петрівни про розірвання шлюбу задоволено.

Шлюб, між Вакуловським Сергієм Миколайовичем та Вакуловською Ольгою Петрівною, 22.05.2004 укладений у Святошинському районному у мсті Києві відділі державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), актовий запис №410 - розірвати

Стягнути з Вакуловської Ольги Петрівни на користь Вакуловського Сергія Миколайовича судовий збір по справі у розмірі 840 (вісімсот сорок) грн 80 коп.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення шляхом подання апеляційної скарги через Святошинський районний суд м. Києва до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч. 2 ст. 358 цього Кодексу.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

 

                      Суддя:                                                                                          О.В. Ул`яновська