flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома САТАЛУЙ Юлії Олександрівни!

29 травня 2020, 15:12

пр. №2/759/2603/20 

ун. №759/273/20                      

                                               До відома САТАЛУЙ Юлії Олександрівни!

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що ухвалою від 21 травня 2020 року постановлено передати цивільну справу №759/273/20, провадження №2/759/2603/20 за позовними вимогами Саталуя Руслана Володимировича до Саталуй Юлії Олександрівни про поділ спільного майна подружжя до Сумського районного суду Сумської області (40030 м. Суми вул. Академічна, № 13).

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'ятнадцяти днів з дня його проголошення шляхом подання апеляційної скарги через Святошинський районний суд м. Києва до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повний текст ухвали суду не було вручено у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч. 2 ст. 358 цього Кодексу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

 

                        Суддя:                                                                                        О.В. Ул’яновська