flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ГУРІНОЇ Алли Леонідівни!

01 квітня 2020, 18:37

пр. №2/759/2514/20 

ун. №759/24361/19                      

                                               До відома ГУРІНОЇ Алли Леонідівни!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що заочним рішенням від 26 лютого 2020 року позовні вимоги Паньків Ірини Борисівни до Паньківа Мирона Васильовича, треті особи: Гурін Борис Кононович, Гуріна Валентина Петрівна, Гурін Сергій Борисович, Гуріна Алла Сергіївна, Гуріна Світлана Сергіївна про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням задоволено.

Зміст судового рішення:

"Визнати Паньківа Мирона Васильовича таким, що втратив право користування житловим приміщенням за адресою: 03148, м. Київ, вул. Корольова Академіка, 8, кв. 13.

Стягнути з Паньківа Мирона Васильовича на користь Паньків Ірини Борисівни судовий збір по справі у розмірі 768 (сімсот шістдесят вісім) грн 40 коп.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення шляхом подання апеляційної скарги через Святошинський районний суд м. Києва до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч. 2 ст. 358 цього Кодексу.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Позивач має право оскаржити заочне рішення до Апеляційного суду м. Києва шляхом подання апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених ЦПК України, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи".

 

              Суддя:                                                                                                           О.В. Ул’яновська