flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома СЕРГЄЄВА Олега Михайловича!

16 березня 2020, 20:34

пр. № 2 /759/997/20

ун. № 759/13792/19                       

                            До відома Сергєєва Олега Михайловича!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що рішенням суду від 20.01.2020 року позовну заяву Копитька Володимира Миколайовича до Сергєєва Олега Михайловича про про стягнення боргу за договором позики – задоволено.

Зміст судового рішення:

«Позовні вимоги Копитька Володимира Миколайовича до Сергєєва Олега Михайловича про про стягнення боргу за договором позики задовольнити.

Стягнути із Сергєєва Олега Михайловича на користь Копитька Володимира Миколайовича суму боргу за договором позики від 20.03.2016 року у розмірі 10 000 (десять тисяч доларів) доларів США, що еквівалентно 244 500 (двісті сорок чотири тисячі п"ятсот) грн.

Стягнути із Сергєєва Олега Михайловича на користь Копитька Володимира Миколайовича  судові витрати у розмірі 2 586 (дві тисячі п"ятсот вісімдесят шість) грн.».

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення заочне рішення може бути оскаржене відповідачем в загальному порядку, встановленому ЦПК України. У цьому разі строк на апеляційне оскарження рішення починає відраховуватися з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення.

Рішення може бути оскаржено позивачем в апеляційному порядку до Киїівсьакого апеляційного суду через Святошинський районний суд шляхом подання в 30-денний строк з дня отримання копії рішення апеляційної скарги.                                                                        

 

                            Суддя                                                   Коваль О.А.