flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома МЕДВЕЦЬКОГО Дениса Володимировича!

16 березня 2020, 20:25

Справа №759/862/20

Провадження №2/759/2689/20

                                        До відома МЕДВЕЦЬКОГО Дениса Володимировича!

  

Святошинський  районний суд м. Києва (03148, м. Київ, вул. Я. Коласа, буд. 27-А) повідомляє МЕДВЕЦЬКОГО Дениса Володимировича (останнє відоме місце проживання: 03164, м. Київ, вул. Клавдіївська, 22) про винесення заочного рішення від 12.03.2020 р. у справі за позовом Медвецької Юлії Володимирівни до Медвецького Дениса Володимировича про розірвання шлюбу.

Зміст судового рішення:

"Позов Медвецької Юлії Володимирівни до Медвецького Дениса Володимировича про розірвання шлюбу, - задовольнити.
Шлюб, укладений між Медвецькою Юлією Володимирівною та Медвецьким Денисом Володимировичем, зареєстрований 22.06.2018 року у Печерському районному у м. Києві відділі државної реєстрації цивільного стану Головного територіального управління юстиції у м. Києві серії І-БК №428730 за актовим записом № 1470, - розірвати.
Прізвище позивача Медвецької Юлії Володимирівни після розірвання шлюбу залишити без змін.
Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.
У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення, заочне рішення може бути оскаржене в загальному порядку, встановленому ЦПК України. У цьому разі строк на апеляційне оскарження рішення починає відраховуватися з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення.
Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку, встановленому ЦПК України.
Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подана заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи
".

 

                      Суддя                                                                              Н.Д. Бабич