flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ЗАБОРІНОЇ Марини Олександрівни!

09 лютого 2020, 19:39

провадження № 2/759/2282/20 

справа № 759/23444/19

                                      До відома ЗАБОРІНОЇ Марини Олександрівни!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А) повідомляє, що 03.02.2020 р. винесено заочне рішення по справі за позовом Заборіна Дмитра Сергійовича до Заборіної Марини Олександрівни про розірвання шлюбу.  

Вирішено:

"Позов Заборіна Дмитра Сергійовича до Заборіної Марини Олександрівни про розірвання шлюбу - задовольнити.


Шлюб, укладений між Заборіним Дмитром Сергійовичем та Заборіною Мариною Олександрівною, зареєстрований 02.09.2000 року у Київському відділі реєстрації актів громадянського стану м. Донецька за актовим записом №428, - розірвати
".

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення, заочне рішення може бути оскаржене в загальному порядку, встановленому ЦПК України. У цьому разі строк на апеляційне оскарження рішення починає відраховуватися з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення.

Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку, встановленому ЦПК України.
Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подана заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

 

                             Суддя                                                Н.Д. Бабич