flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ЗВЄРЄВА Давида Геннадійовича!

06 грудня 2019, 15:49

СУДОВА ПОВІСТКА

пр. №  2/759/6278/19

ун. № 759/16706/19                    

                                  До відома ЗВЄРЄВА Давида Геннадійовича!

Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142) викликає в судове засідання відповідача Звєрєва Давида Геннадійовича (останнє відоме місце проживання: м. Київ, вул. Крамського, 19, кв. 16) по справі за позовною заявою Звєрєвої Катерини Едуардівни до Звєрєва Давида Геннадійовича про стягнення пені по виплаті аліментів.

Судове засідання для розгляду справи по суті призначено в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142, зал с/з № 6, каб. 11) на 11 грудня 2019 року о 11-00 год.

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

Інформацію про ухвалу про відкриття провадження учасники можуть отримати в Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/ за номером справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://sv.ki.court.gov.ua/sud2608/.   

         

                Суддя                                                                             Ю.В. Войтенко