flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Альхамадані Тарек Імад!

23 жовтня 2019, 12:23

Провадження № 2/759/5773/19

Справа № 759/13908/19

                                            До відома Альхамадані Тарек Імад!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що ухвалою суду від  16.09.2019 р. у справі №759/13908/19, провадження 2/759/5773/19 за позовною заявою Ващенко Лесі Петрівни до Альхамадані Тарек Імад  про розірвання шлюбу відкрито провадження у справі та вирішено розглядати справу в порядку загального позовного провадження.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали. Відзив та додатки до нього направляються відповідачем до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи осіб).

Третя особа має право подати пояснення щодо позову в строк, встановлений судом в ухвалі про відкриття провадження у справі і який складає п'ятнадцять днів від дня отримання позову, а щодо відзиву -  протягом десяти днів від дня його отримання, які направляються до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, відповідача), а також направляються до інших учасників справи (позивача, відповідача).

Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч. 8 ст. 43 ЦПК України якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника). Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

Викликати сторони у підготовче судове засідання на 10 год. 00 хв. 18  листопада 2019 р. до Святошинського районного суду м. Києва (01032, м.Київ, вул. Жилянська, 142 зал № 6 ).

Альхамадані Тарек Імад повідомити про розгляд справи у загальному позовному провадження з виклику сторін шляхом розміщення ухвали суду на веб-порталі судової влади України (http://sv.ki.court.gov.ua).

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://sv.ki.court.gov.ua..

Апеляційна скарга на ухвалу про відкриття провадження може бути подана лише з підстави порушення правил підсудності протягом п'ятнадцяти днів з дня її вручення.

 

          Суддя                                                                                      О.А. Коваль