flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Веб-сайту https://ord-ua.com

23 жовтня 2019, 11:08

пр. № 2/759/6820/19

ун. № 759/19345/19                     

                                            До відома Веб-сайту https://ord-ua.com

 

Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що у спрощеному позовному провадженні ухвалою суду від 23.10.2019 у справі №759/19345/19, провадження №2/759/6820/19 залучено до участі у цивільній справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, - Калєтніка Ігоря Григоровича.

Проведення засідання призначити на 04 листопада 2019 о 15 год. 00 хв. у залі к.-№21 Святошинського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142, ІІ поверх).

Повідомити третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, що вони мають процесуальні права і обов'язки, встановлені ст. 43 ЦПК України.

Роз'яснити учасникам справи та залученим третім особам право на підставі ч. 7 ст. 7 ЦПК України, звернутись до суду з клопотанням про проведення розгляду справи у закритому судовому засіданні з метою запобігання розголошенню відомостей про інтимні чи інші особисті сторони життя учасників справи.

Учасникам справи та залученим третім особам надіслати копію ухвали про залучення до участі у справі в якості третьої особи (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Визначити позивачу дводенний строк з дня вручення копії ухвали про залучення до участі у справі в якості третьої особи для направлення третій особі копії позовної заяви з додатками, при цьому докази такого направлення позивачу слід надати суду до початку підготовчого засідання.

Встановити позивачу п'ятнадцятиденний строк з дня отримання копії відзиву (у разі його надіслання відповідачем) для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ч.ч. 3-5 ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Зобов'язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу, а також третім особам.

Визначити третім особам п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання пояснення на позовну заяву, яке повинне відповідати ч.ч. 3-6 ст. 178 ЦПК України, попередивши, що у разі їх ненадання у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Інші учасники справи мають право надати свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив та заперечення до закінчення підготовчого провадження, якщо судом не встановлено інший строк.

Встановити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив (у разі його надіслання позивачем) для подання заперечення, яке має відповідати вимогам ч.ч. 3-5 ст. 178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасник справи має право додати до письмової заяви, клопотання проект ухвали, постановити яку він просить суд. Суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог ч. 1 або ч. 2 цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://sv.ki.court.gov.ua/sud2608/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

 

                 Суддя                                                            О.В. Ул'яновська