flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ДЗЮБИ Євгенії Павлівни!

12 червня 2019, 17:14

пр. №  2/759/1515/19

ун. № 759/10894/18                     

                                            До відома ДЗЮБИ Євгенії Павлівни!                                                                                        

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що ухвалою суду від 23.05.2019 року виправлено описку в рішенні суду 23.05.2019 року у цивільній справі за позовом Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва», Комунальне підприємство «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Святошинському районі м. Києва» до Дзюби Євгенії Павлівни про стягнення боргу за житлово-комунальні послуги.

Винесено ухвалу наступного змісту:

«Виправити описку в резолютивній частині рішення Святошинського районного суду м. Києва від 23.05.2019 року у справі за позовом Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва», Комунальне підприємство «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Святошинському районі м. Києва» до Дзюби Євгенії Павлівни (03179, м.Київ, вул.Семашка, буд.21, кв.1) про стягнення боргу за житлово-комунальні послуги.

В третьому абзаці резолютивної частини рішення замість фрази «Стягнути з Баклана Романа Петровича (РНОКПП 2638319215)» виправити та читати «Дзюби Євгенії Павлівни (РНОКПП не відомий)» .

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Святошинський районний суд міста Києва протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення зазначених вище строків, або після перегляду ухвали в апеляційному порядку, якщо її не скасовано».

 

         Суддя                                                                                                          І.Ю. Миколаєць