flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ШКОЛИ Олексія Миколайовича!

12 червня 2019, 16:48

пр. №  2/759/971/19

ун. № 759/2554/18                       

                                   До відома ШКОЛИ Олексія Миколайовича!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142)  повідомляє, що 29.05.2019 р. у справі за позовом Моторно (транспортного) страхового бюро України до Школи Олексія Миколайовича про відшкодування в порядку регресу витрат, пов’язаних з виплатою страхового відшкодування, ухвалено рішення.

Відповідно до п. 15.8 розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України оприлюднення інформації щодо справи, визначеної цією редакцією Кодексу, на офіційному веб-порталі судової влади України здійснюється в порядку, визначеному Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

За наслідками звернення до відділу моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУ ДМС України в м. Києві стало відомо, що Школа Олексій Миколайович зареєстрованим по м. Києву не значиться.

На підставі викладеного, відповідач повідомляється про результат розгляду справи через оголошення на офіційній сторінці суду веб-порталу судової влади України відповідно до норм ЦПК України.

Рішенням Святошинського районного суду міста Києва від 29.05.2019 р. ухвалено:

«Позов Моторно (транспортного) страхового бюро України до Школи Олексія Миколайовича про відшкодування в порядку регресу витрат, пов’язаних з виплатою страхового відшкодування, – задовольнити частково.

Стягнути зі Школи Олексія Миколайовича на користь Моторного (транспортного) страхового бюро України в порядку регресу 23325,25 грн. витрат, пов'язаних із виплатою страхового відшкодування, а також суму судового збору в розмірі 1762,00 грн.

У задоволенні вимог Моторного (транспортного) страхового бюро України про стягнення зі Школи Олексія Миколайовича витрат, понесених за послуги аварійного комісара, у розмірі 794,00 грн. - відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене протягом тридцяти днів з дня його проголошення. У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення сторін зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасники справи якому рішення не було вручене у день його складення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до Київського апеляційного суду, при цьому відповідно до п. п. 15.5 п. 15 Перехідних положень ЦПК України в редакції Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» № 2147-VIII від 03.10.2017 року до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією кодексу».

 

            Суддя                                                                                                 І.Ю. Миколаєць