flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ВЄТОШНОВА Володимира Геннадійовича!

05 червня 2019, 17:02

пр. №   2/759/4763/19 

ун. №  759/8822/19                       

                               До відома ВЄТОШНОВА Володимира Геннадійовича!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що ухвалою суду від 30.05.2019 р. по справі за позовом Комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа» до Вєтошнова Володимира Геннадійовича про стягнення заборгованості за теплову енергію відкрито провадження у цивільній справі та ухвалено розглядати справу в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали. Відзив та додатки до нього направляються відповідачем до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи осіб).

Позивач має право на подання відповіді на відзив яка направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (відповідача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (відповідача, третьої особи) протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відзиву.

Відповідач має право на заперечення, яке направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи) протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відповіді на відзив.

Третя особа має право подати пояснення щодо позову в строк, встановлений судом в ухвалі про відкриття провадження у справі і який складає п»ятнадцять днів від дня отримання позову, а щодо відзиву -  протягом десяти днів від дня його отримання, які направляються до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, відповідача), а також направляються до інших учасників справи (позивача, відповідача).

При розгляді справи у порядку спрощеного провадження з повідомленням (викликом) сторін, суд досліджує належні та допустимі докази, письмові пояснення, викладені у заявах по суті справи, заслуховує усні пояснення та показання свідків.

ВЄТОШНОВА Володимира Геннадійовича повідомити про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін шляхом розміщення ухвали суду на веб-порталі судової влади України (http://sv.ki.court.gov.ua).

Викликати ВЄТОШНОВА Володимира Геннадійовича у судове засідання на 12 год. 20 хв. 11 листопада 2019 р. 

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інітернет за веб-адресою http://sv.ki.court.gov.ua.

Апеляційна скарга на ухвалу про відкриття провадження може бути подана лише з підстави порушення правил підсудності протягом п»ятнадцяти днів з дня її вручення.

 

                        Суддя                                                                                      І.Ю.Миколаєць