flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома БОЙЧЕНКО Наталії Анатоліївни!

03 червня 2019, 16:00

пр. №  2/759/2025/19

ун. № 759/15460/18

                                      До відома БОЙЧЕНКО Наталії Анатоліївни!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що 30.05.2019 р. по справі за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» до Бойченко Наталії Анатоліївни про стягнення заборгованості ухвалено рішення.

Відповідно до п. 15.8 розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України оприлюднення інформації щодо справи, визначеної цією редакцією Кодексу, на офіційному веб-порталі судової влади України здійснюється в порядку, визначеному Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

За наслідками звернення до Реєстру територіальної громади м. Києва КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» стало відомо, що Бойченко Наталія Анатоліївна на даний час зареєстрованою по м. Києву не значиться.

На підставі викладеного, відповідач повідомляється про результат розгляду справи через оголошення на офіційній сторінці суду веб-порталу судової влади України відповідно до норм ЦПК України.

Рішенням Святошинського районного суду міста Києва від 30.05.2019 р. ухвалено:

«Позов Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» до Бойченко Наталії Анатоліївни про стягнення заборгованості - задовольнити частково.

Стягнути з Бойченко Наталії Анатоліївни на користь Акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» суму заборгованості за кредитним договором № б/н  від 18.02.2011 року у розмірі 11254,09 грн. та судовий збір у розмірі 1309,48 грн.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене протягом тридцяти днів з дня його проголошення. У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення сторін зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасники справи якому рішення не було вручене у день його складення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до Київського апеляційного суду, при цьому відповідно до п. п. 15.5 п. 15Перехідних положеньЦПК України в редакції Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» № 2147-VIII від 03.10.2017 року до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією кодексу».

 

            Суддя                                                                                                 І.Ю.Миколаєць