flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома БУРШТЕЙН Катерини Валентинівни!

21 березня 2019, 08:41

пр. №  2/759/1467/19

ун. № 759/10504/18

                                           До відома БУРШТЕЙН Катерини Валентинівни!                                                                                       

Святошинським районним судом міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142)  розглядається справа  за позовом Воронцової Любові Михайлівни до Бурштейн Катерини Валентинівни про припинення права власності на частку в спільній частковій власності та визнання права власності.

Відповідно до п. 15.8 розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України оприлюднення інформації щодо справи, визначеної цією редакцією Кодексу, на офіційному веб-порталі судової влади України здійснюється в порядку, визначеному Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

З матеріалів справи вбачається, що Бурштейн Катерина Валентинівна на даний час зареєстрованою по м. Києву не значиться.

На підставі викладеного, відповідач повідомляється про результат розгляду справи через оголошення на офіційній сторінці суду веб-порталу судової влади України відповідно до норм ЦПК України.

Ухвалою суду від 19.03.2019 р. постановлено:

«Клопотання про забезпечення доказів задовольнити частково.

Витребувати в Державній прикордонній службі України інформацію про перетин державного кордону гр. Бурштейн Катериною Валентинівною за останні п'ять років.

Витребувати у Державної міграційної служби України інформацію про наявність у гр. Бурштейн Катерини Валентинівни громадянства України.

Витребувати з Міністерства закордонних справ України інформацію про отримання гр. Бурштейн Катериною Валентинівною громадянства Федеративної республіки Німеччини.

Строк виконання даної ухвали - десять днів з дня отримання ухвали суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов’язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п’яти днів з дня вручення ухвали.   

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Наступне судове засідання відбудеться 08 серпня 2019 року о 10 год 30 хв.  в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (01032, м. Київ, вул. Жилянська, 142, зал. № 7).

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресоюhttp://sv.ki.court.gov.ua.

У відповідності до вимог ст.353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду».

 

    Суддя                                                                                              І.Ю. Миколаєць