flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома МАМЧУРА Олега Михайловича!

03 грудня 2018, 18:06

пр. №  2/759/7556/18

ун. № 759/19216/18

                                                       До відома МАМЧУРА Олега Михайловича!

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що ухвалою суду від 30.11.2018 року по справі №759/19216/18, провадження №2/759/7556/18 за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Укргазбанк» до Мамчура Олега Михайловича про стягнення заборгованості за кредитним договором відкрито провадження у справі та  визначено подальший розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом п’ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали. Відзив та додатки до нього направляються відповідачем до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( позивача, третьої особи осіб).

Позивач має право на подання відповіді на відзив, яка направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (відповідача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( відповідача, третьої особи) протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відзиву.

Відповідач має право на  заперечення, яке направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( позивача, третьої особи)  протягом строку, яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відповіді на відзив.

Третя особа має право подати пояснення щодо позову в строк, встановлений судом в ухвалі про відкриття провадження у справі і який складає п’ятнадцять днів від дня отримання позову, а щодо відзиву - протягом десяти днів від дня його отримання, які направляються до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, відповідача), а також направляються до інших учасників справи ( позивача, відповідача).

Роз’яснити учасникам справи про умови розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення сторін, який здійснюється за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше(ч. 5 ст. 279 ЦПК України). За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду, розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін. Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач може подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом із позовною заявою або не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву (ч. 7 ст. 279 ЦПК України).

Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч.8 ст.43 ЦПК України, якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника). Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

При розгляді справи у порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) сторін, суд досліджує належні та допустимі докази, письмові пояснення, викладені у заявах по суті справи.

За наслідками звернення до відділу моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУ ДМС України в м. Києві стало відомо, що Мамчур Олег Михайлович зареєстрованим по м. Києві не значиться.

А тому в силу ч. 10 ст. 187 ЦПК України  у зв'язку із отриманням судом інформації яка не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи, суд вирішує питання про відкриття провадження у справі з подальшим викликом такої особи як відповідача у справі через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України (http://sv.ki.court.gov.ua).

МАМЧУРА Олега Михайловича повідомити про розгляд справи у спрощеному позовному провадження без виклику сторін шляхом розміщення ухвали суду на веб-порталі судової влади України (http://sv.ki.court.gov.ua).

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресоюhttp://sv.ki.court.gov.ua.

Апеляційна скарга на ухвалу про відкриття провадження може бути подана лише з підстави порушення правил підсудності протягом п»ятнадцяти днів з дня її вручення.

 

              Суддя                                                                                                   І.Ю. Миколаєць