flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома АДАМА Миколи Григоровича!

19 листопада 2018, 17:04

пр. №  2/759/2500/18

ун. № 759/15332/17                       

                                                          До відома АДАМА Миколи Григоровича!

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що 14.11.2018 р. по справі №759/15332/17, провадження 2/759/2500/18 у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до Адама Миколи Григоровича про стягнення заборгованості за кредитним договором ухвалено рішення.

Відповідно до п. 15.8 розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України оприлюднення інформації щодо справи, визначеної цією редакцією Кодексу, на офіційному веб-порталі судової влади України здійснюється в порядку, визначеному Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

За наслідками звернення до відділу моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУ ДМС України в м. Києві стало відомо, що Адам М.Г. був зареєстрований в м. Києві, проте на даний знятий з  реєстрації за рішенням суду.

На підставі викладеного, відповідач повідомляється про результат розгляду справи через оголошення на офіційній сторінці суду веб-порталу судової влади України відповідно до норм ЦПК України.

Рішенням Святошинського районного суду міста Києва від 14.11.2018 р. ухвалено:

«Позовні вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до Адама Миколи Григоровича про стягнення заборгованості за кредитним договором - задовольнити.

Стягнути з Адама Миколи Григоровича на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» заборгованість за Кредитним договором №500213576 від 16.06.2011 року в розмірі 42200,28 грн., а також витрати по сплаті судового збору у розмірі 1600,00 грн.  

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Апеляційного суду міста Києва.

Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного тексту рішення.

Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом тридцяти днів з дня отримання копії повного рішення суду».

                                           

                 Суддя                                                                              І.Ю. Миколаєць