flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ШЕСТАКОВОЇ Ольги Анатоліївни!

13 листопада 2018, 15:08

пр. №  2/759/2760/18

ун. № 759/16831/17                       

                                          До відома ШЕСТАКОВОЇ Ольги Анатоліївни!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142)  повідомляє, що 13.11.2018 р. по справі №759/16831/17, провадження №2/759/2760/18 у справі за позовом Комунального підприємства «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Святошинському районі м. Києва» до Шестакова Анатолія Михайловича, Шестакової Ніни Петрівни, Шестакової Ольги Анатоліївни, Шестакова Сергія Анатолійовича, Шестакової Ірини Анатоліївни,  Шестакової Наталії Анатоліївни про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги ухвалено рішення.

Відповідно до п. 15.8 розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України оприлюднення інформації щодо справи, визначеної цією редакцією Кодексу, на офіційному веб-порталі судової влади України здійснюється в порядку, визначеному Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

За наслідками звернення до відділу моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУ ДМС України в м. Києві стало відомо, що Шестаков Анатолій Михайлович по м. Києву зареєстрованим не значиться, Шестаков Сергій Анатолійович, Шестакова Наталія Анатоліївна, Шестакова Ольга Анатоліївна за зазначеною в позові адресою зареєстрованими не значаться.

На підставі викладеного, відповідачі повідомляються про результат розгляду справи через оголошення на офіційній сторінці суду веб-порталу судової влади України відповідно до норм ЦПК України.

Рішенням Святошинського районного суду міста Києва від 24.09.2018 р. ухвалено:

«Позов Комунального підприємства «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Святошинському районі м. Києва» до Шестакова Анатолія Михайловича, Шестакової Ніни Петрівни, Шестакової Ольги Анатоліївни, Шестакова Сергія Анатолійовича, Шестакової Ірини Анатоліївни,  Шестакової Наталії Анатоліївни про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги - задовольнити.

Стягнути солідарно з Шестакова Анатолія Михайловича, Шестакової Ніни Петрівни, Шестакової Ольги Анатоліївни, Шестакова Сергія Анатолійовича, Шестакової Ірини Анатоліївни, Шестакової Наталії Анатоліївни на користь Комунального підприємства «Дирекція з обслуговування житлового фонду в Святошинському районі м. Києва» заборгованість за спожиті послуги за період з 01.01.2011 р. по 28.02.2015 р. в сумі 203222,32 грн. (з яких: основна сума заборгованості складає 142344,49 грн., інфляційні нарахування 46941,54 грн., 3 % річних – 13936,29 грн.) та судовий збір в сумі 1600,00 грн.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Апеляційного суду міста Києва.

Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання ) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного тексту рішення.

Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом тридцяти днів з дня отримання копії повного рішення суду».

                                 

            Суддя                                                                              І.Ю. Миколаєць