flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ПРОКОПЕНКО Світлани Олексіївни!

05 листопада 2018, 17:09

пр. №  2/759/5865/18

справа  № 759/11557/18                      

                                             До відома ПРОКОПЕНКО Світлани Олексіївни!

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142)  повідомляє, що ухвалою суду від 05.10.2018 р. по справі №759/11557/18, провадження №2/759/5865/18 у справі за позовом Широбокової Тетяни Миколаївни до Приватного акціонерного товариства «Страхова група «ТАС», Прокопенко Світлани Олексіївни про стягнення страхового відшкодування відкрито провадження.

Відповідно до п. 15.8 розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України оприлюднення інформації щодо справи, визначеної цією редакцією Кодексу, на офіційному веб-порталі судової влади України здійснюється в порядку, визначеному Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

З матеріалів справи вбачається, що Прокопенко Світлана Олексіївна зареєстрованою по м.Києву не значиться.

На підставі викладеного, відповідач повідомляється про результат розгляду справи через оголошення на офіційній сторінці суду веб-порталу судової влади України відповідно до норм ЦПК.

Справу прийнято до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі.

Вирішено розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Ухвалу направити сторонам у справі.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом п’ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали. Відзив та додатки до нього направляються відповідачем до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( позивача, третьої особи осіб).

Позивач має право на подання відповіді на відзив яка направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (відповідача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( відповідача, третьої особи) протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відзиву.

Відповідач має право на  заперечення, яке направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( позивача, третьої особи)  протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відповіді на відзив.

Третя особа має право подати пояснення щодо позову в строк, встановлений судом в ухвалі про відкриття провадження у справі і який складає п’ятнадцять днів від дня отримання позову, а щодо відзиву -  протягом десяти днів від дня його отримання, які направляються до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, відповідача), а також направляються до інших учасників справи ( позивача, відповідача).

Викликати сторони у судове засідання на 11 год. 30 хв. 19 березня 2019 року

При розгляді справи у порядку спрощеного провадження з повідомленням (викликом) сторін, суд досліджує належні та допустимі докази, письмові пояснення, викладені у заявах по суті справи, заслуховує усні пояснення та показання свідків.

ПРОКОПЕНКО Світлану Олексіївну повідомити про розгляд справи у спрощеному позовному провадженні з повідомленням (викликом) сторін шляхом розміщення ухвали суду на веб-порталі судової влади України (http://sv.ki.court.gov.ua).

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інітернет за веб-адресою http://sv.ki.court.gov.ua.

Апеляційна скарга на ухвалу про відкриття провадження може бути подана лише з підстави порушення правил підсудності протягом п’ятнадцяти днів з дня її вручення.

                                   Суддя                                                                      І.Ю.Миколаєць