flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома СУМЕЛОНГ Джеймса Нгамбі!

11 жовтня 2018, 16:41

пр. №  2/759/1655/18

ун. № 759/10581/17                      

                                                   До відома СУМЕЛОНГ Джеймса Нгамбі!   

                                                                                    

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що 10.10.2018 р. по справі 2/759/1655/18, ун. 759/10581/17 за позовом Котяхової Надії Харитонівни до Сумелонга Джеймса Нгамбі, треті особи Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва», Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням ухвалено наступне рішення:

 «Позов Котяхової Надії Харитонівни до Сумелонга Джеймса Нгамбі, треті особи Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва», Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням задовольнити.

Визнати СУМЕЛОНГ Джеймса Нгамбі таким, що втратив право користування житловим приміщенням, а саме: квартирою №79 по вул. Зодчих, 50-А, в м. Києві.

Стягнути з СУМЕЛОНГ Джеймса Нгамбі на користь Котяхової Надії Харитонівни судові витрати у розмірі 640,00 грн.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку, шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Київського апеляційного суду.

Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного тексту рішення.

Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом тридцяти днів з дня отримання копії повного рішення суду.

                    

                        Суддя                                                                              І.Ю. Миколаєць