flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ЖЕВАГО Костянтина Валентиновича!

01 серпня 2018, 16:03

пр. №  2/759/3157/18

ун. № 759/18976/17

                       

                                          До відома ЖЕВАГО Костянтина Валентиновича!                                                                                    

          Святошинський  районний суд міста Києва (01032, м. Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що ухвалою суду від 04.05.2018 року виправлено описку в ухвалі Святошинського районного суду м. Києва від 15.03.2018 року у справі за  позовом Задорожної Руслани Євгенівни до Приватного акціонерного товариства «F&C Realtу», Товариства з обмеженою відповідальністю «Асканія», Товариства з обмеженою відповідальністю «Індастріал констракшн», Жеваго Костянтина Валентиновича, треті особи без самостійних вимог на предмет спору зі сторони відповідача: ПАТ «Фінанси та кредит», Національний банк України про захист прав споживачів та стягнення неповернутого банківського вкладу, а саме: замість вказаного у вступній, описовій, мотивувальній та резолютивній частинах ухвали суду від 15.03.2018 р. «Задорожний Руслан Іванович» читати «Задорожна Руслана Євгенівна» у всіх відмінках.

          Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м.Києва через Святошинський районний суд міста Києва протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

          Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

         

          Ухвала суду набирає законної сили після закінчення зазначених вище строків, або після перегляду ухвали в апеляційному порядку, якщо її не скасовано.

 

                 Суддя                                                    І.Ю. Миколаєць