flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Леонідова Вадима Анатолійовича!

17 жовтня 2024, 09:29

Святошинський  районний суд м. Києва  в порядку частини 11 статті 128 ЦПК України  публікує на офіційному веб-сайті судової влади України оголошення про виклик до суду відповідача.

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду відповідача

Леонідова Вадима Анатолійовича

м.Харків, вул.Клочківська, 327-А, кв. 4

Святошинський  районний суд м. Києва  викликає в судове  засідання відповідача Леонідова Вадима Анатолійовича (61051, Харківська область, м.Харків, вул.Клочківська, 327-А, кв. 4) у цивільній справі за   позовом   за позовом Тинди Романа Олександровича до Леонідова Вадима Анатолійовича, Іванова Дмитра Віталійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «УЛФ -Фінанс», третя особа: Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «ТАС» про відшкодування матеріальних збитків, заподіяних в результаті дорожньо-транспортної пригоди, та моральної шкоди

Судове  засідання відбудеться 14 листопада   2024 року о  12 годині 00 хвилин у приміщенні в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (03148, м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27А, зал 53)

Роз’яснюю відповідачу, що з опублікуванням оголошення про виклик, відповідач  вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

У разі неявки відповідача  у судове   засідання без поважних причин або неповідомлення про причини неявки, судове засідання у справі буде проведено за  її відсутності.

Суддя                                                                                                 Н.О. Петренко