flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Ануфрієвої Інги Олегівни !

24 травня 2024, 09:56

пр. № 2/759/1780/24

ун. № 759/396/24

Святошинський  районний суд м. Києва (03148 м. Київ, вул. Якуба Коласа, буд. 27-А) повідомляє  Караман Людмилу Василівну, що у провадженні Святошинського районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовною Нехайчик Павла Миколайовича до Караман Людмили Василівни, Ануфрієвої Інги Олегівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Донець Тетяна Миколаївна про визнання права власності на 1/4 частину житлового приміщення.

 За результатами розгляду Цивільної справи 17.04.2024  було року було прийнято наступне рішення:

«Позовну заяву Нехайчик Павла Миколайовича до Караман Людмили Василівни, Ануфрієвої Інги Олегівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Приватний нотаріус київського міського нотаріального округу Донець Тетяна Миколаївна про визнання права власності на 1/4 частину житлового приміщення – задовольнити.

Визнати за Нехайчик Павлом Миколайовичем (13 червня 1960 року народження, РНОКПП 2207900014) право власності на 1/4 частину квартири № 165 в будинку № 6 по вулиці Жмеринській в м. Києві, після смерті 03 червня 2021 року його матері - Караман Галини Степанівни, 30 травня 1937 року народження.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня проголошення судового рішення

З опублікуванням оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України особа вважається повідомленою про розгляд цивільної справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки Святошинського районного суду м. Києва: https://sv.ki.court.gov.ua.

Суддя                                                                                           Н.О.Горбенко