flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Михальчука Василя Никаноровича!

23 квітня 2024, 14:42

пр. № 2/759/2630/24

ун. № 759/4815/24

 

 Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що у провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом Ощепкової Наталії Генріхівни до Михальчука Василя Никаноровича про розірвання шлюбу.

Ухвалою Святошинського районного суду міста Києва від 22 квітня 2024 року постановлено позовну заяву Ощепкової Наталії Генріхівни до Михальчука Василя Никаноровича про розірвання шлюбу – передати за підсудністю до Ковельського міськрайонного суду Волинської області (45008, м. Ковель, вул. Незалежності, 15).

Ухвалу може бути оскаржено до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її отримання шляхом подання апеляційної скарги.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

 

З опублікуванням оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України особа вважається повідомленою про дату, час та місце розгляду справи.

 

 

Суддя                                                                                    Н.О. Горбенко