flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Захарченко Марії  Костянтинівни!

30 червня 2023, 16:16

Судова повістка

пр. № 2/759/3300/23

ун. № 759/9087/23

До відома Захарченко Марії  Костянтинівни!

Святошинський  районний суд м. Києва (03148 м. Київ, вул. Якуба Коласа, буд. 27-А) повідомляє  Захарченко Марію Костянтинівни, що у провадженні Святошинського районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовною заявою Акціонерного товариства «Універсал Банк» до Захарченко Марії Костянтинівни про стягнення заборгованості,-

Ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 22 травня 2023 року відкрито провадження у справі у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Крім того, ухвалою суду встановлено відповідачу строк для подання Відзиву на позовну заяву (ст.178, 278 ЦПК) і доказів – 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження, позивачу строк на подання відповіді на відзив – 5 днів з дня отримання відзиву; відповідачу строк для подання заперечень – 5 днів з дня отримання відповіді позивача.

Роз`яснено  учасникам справи, що вказані документи надсилаються суду і одночасно надсилаються іншим учасникам справи з поданням суду документу на підтвердження виконання даної вимоги. Невиконання даної вимоги є підставою для неприйняття судом поданих документів. Письмові докази подаються в оригіналах або в копіях, завірених належним чином з зазначенням місця знаходження оригіналу.

Суд зауважує, що ч. 8 ст. 178 ЦПК України встановлено, що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

У зв'язку з розглядом вищевказаної справи викликається відповідач Захарченко Марія Костянтинівна в судове засідання на 14 год. 00 хв. 03 липня 2023 року за адресою: м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб. 202.

З опублікуванням оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України особа вважається повідомленою про дату, час та місце розгляду справи.

У разі неявки особи суд розгляне справу без її участі.

Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки Святошинського районного суду м. Києва: https://sv.ki.court.gov.ua.

 

Суддя                                                                                            Н.О.Горбенко