flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Лисенка Олександра Володимировича!

22 вересня 2023, 17:31

СУДОВА ПОВІСТКА

пр. № 2/759/171/23

ун. № 759/6904/21                                        

                                          До відома Лисенка Олександра Володимировича!

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що у провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом Нестеренко Лариси Вікторівни до Лисенка Юрія Олександровича, Лисенка Олександра Володимировича, треті особи:приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Кузьменко Юлія Володимирівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Косенко Микола Олександрович про скасування рішення про державну реєстрацію, визнання договору недійсним та припинення його, визнання права власності в порядку спадкування, закриття розділу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та позовної заяви Нестеренко Лариси Вікторівни до Лисенка Юрія Олександровича, треті особи: Безуглий Юрій Володимирович, Нестеренко Дмитро Володимирович, Лисенко Олександр Володимирович про витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання права власності.

Повідомляємо, судове засідання призначено на 20 листопада  2023 року 14 год  00 хв. за адресою: м.  Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб. 203.

Учасники справи  можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судовоївлади України за веб-адресою: http://sv.ki.court.gov.ua.

Наслідки нез'явлення за викликом суду

Наслідки нез'явлення в судове засіданняо сіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 129, 130, 131 ЦПК України.

              Суддя                                                                               Ю.О.Твердохліб