flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Бахмутова Дмитра Олеговича!

05 травня 2023, 16:16

Судова повістка

пр. № 2/759/3108/23

ун. № 759/8061/23

                                             До відома Бахмутова Дмитра Олеговича!

Святошинський  районний суд м. Києва (03148 м. Київ, вул. Якуба Коласа, буд. 27-А) повідомляє  Бахмутова Дмитра Олеговича, що у провадженні суду перебуває цивільна справа за позовною заявою Петровського Валерія Семеновича до Бахмутова Дмитра Олеговича про стягнення грошових коштів.

Ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 04 травня 2023 року відкрито провадження у справі у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Крім того, ухвалою суду встановлено відповідачу строк для подання Відзиву на позовну заяву (ст.178, 278 ЦПК) і доказів – 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження, позивачу строк на подання відповіді на відзив – 5 днів з дня отримання відзиву; відповідачу строк для подання заперечень – 5 днів з дня отримання відповіді позивача.

Роз`яснено  учасникам справи, що вказані документи надсилаються суду і одночасно надсилаються іншим учасникам справи з поданням суду документу на підтвердження виконання даної вимоги. Невиконання даної вимоги є підставою для неприйняття судом поданих документів. Письмові докази подаються в оригіналах або в копіях, завірених належним чином з зазначенням місця знаходження оригіналу.

Суд зауважує, що ч. 8 ст. 178 ЦПК України встановлено, що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

У зв'язку з розглядом вищевказаної справи викликається відповідач Бахмутов Дмитро Олегович в судове засідання на 11 год. 00 хв. 20 червня 2023 року за адресою: м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб. 202.

З опублікуванням оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України особа вважається повідомленою про дату, час та місце розгляду справи.

У разі неявки особи суд розгляне справу без її участі.

Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки Святошинського районного суду м. Києва: https://sv.ki.court.gov.ua.

 

Суддя                                                                                            Н.О.Горбенко