flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ЧМЕЛЯ БОГДАНА ГРИГОРОВИЧА!

18 травня 2023, 15:49

Святошинський  районний суд м. Києва повідомляє ЧМЕЛЯ Богдана Грнгоровича (остання відома адреса: м. Вугледар Донецької області) про розгляд цивільної справи № 759/16588/22 за позовною заявою Зволінської Л.Г. до Чмеля Б.Г., третя особа – Служба у справах дітей та сім`ї Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації про позбавлення батьківських прав, встановлення опікунства та стягнення аліментів.

Справу призначено до судового розгляду на 22 травня 2023р. о 12:00 год. за адресою: м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб. № 604.

Ознайомитись із матеріалами справи та отримати копію позовної заяви відповідач може у приміщенні Святошинського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб. 604.

Роз`яснити відповідачу, що він має право не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, до початку розгляду справи по суті надіслати відзив на позовну заяву та направити позивачу та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

 

            Суддя                                                                                                     Т.В.Кириленко