flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Андрущенка Віталія Васильовича!

09 травня 2023, 16:38

Оголошення!

ун. № 759/842/22

пр. № 2/759/525/23

До відома Андрущенка Віталія Васильовича!

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє про  розгляд цивільної справи за позовом Коваленка Олександра Анатолійовича до Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ТАС», Андрущенка Віталія Васильовича про стягнення коштів для відшкодування майнової та моральної шкоди, завданих внаслідок ДТП та рішення суду (заочне) від 15.02.2023 року: «Позов Коваленка Олександра Анатолійовича до Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ТАС», Андрущенка Віталія Васильовича про стягнення коштів для відшкодування майнової та моральної шкоди, завданих внаслідок ДТП задовольнити частково.

Стягнути з Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ТАС» на користь Коваленка Олександра Анатолійовича страхове відшкодування у розмірі 15 278 (п'ятнадцять тисяч двісті сімдесят вісім) гривень 34 копійки.

Стягнути з Андрущенка Віталія Васильовича на користь Коваленка Олександра Анатолійовича відшкодування завданої матеріальної шкоди 19 546 (дев'ятнадцять тисяч п'ятсот сорок шість) гривень 95 копійок.

Стягнути з Андрущенка Віталія Васильовича на користь Коваленка Олександра Анатолійовича відшкодування завданої моральної шкоди 2 000 (дві тисячі) гривень 00 копійок.

Стягнути солідарно з Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ТАС», Андрущенка Віталія Васильовича на користь Коваленка Олександра Анатолійовича витрати на професійну правничу допомогу у розмірі 21 150 (двадцять одна тисяча сто п'ятдесят) гривень 00 копійок.

Стягнути солідарно з Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ТАС», Андрущенка Віталія Васильовича на користь Коваленка Олександра Анатолійовича судові витрати у розмірі 992 (дев'ятсот дев'яносто дві) гривні 40 копійок.

В іншій частині позовні вимоги залишити без задоволення.

За письмовою заявою відповідача, поданою до суду протягом тридцяти днів з дня отримання копії рішення, заочне рішення може бути переглянуто.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасникам справи, які не були присутні в судовому засіданні, або якщо судове рішення було ухвалено поза межами судового засідання чи без повідомлення (виклику) учасників справи, копія судового рішення надсилається протягом двох днів з дня його складення у повному обсязі в електронній формі у порядку, визначеному законом, - у випадку наявності у особи офіційної електронної адреси, або рекомендованим листом з повідомленням про вручення - якщо така адреса відсутня.

Рішення може бути оскаржено шляхом подачі апеляційної скарги до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів.

Учасники справи:

Позивач: Коваленко Олександр Анатолійович, РНОКПП 3065204356, адреса реєстрації: 87541, Донецька обл., м.Маріуполь, бул. Комсомольський, 20А, кв. 127.

Відповідач: Приватне акціонерне товариство "Страхова група "ТАС", код ЄДРПОУ 30115243, адреса реєстрації: м.Київ, просп. Перемоги, 65.

Відповідач: Андрущенко Віталій Васильович, РНОКПП 2553407479, адреса реєстрації: 87537, Донецька обл., м.Маріуполь, вул. Митрополитська, 100, кв. 25.

Повний текст рішення виготовлено 20.02.2023 року

                                                 Суддя                                                                  Ю.О. Твердохліб».

 

Учасники справи  можуть ознайомитись з повним текстом рішення на офіційному веб-порталі  Єдиний державний реєстр судових рішень https://reyestr.court.gov.ua/ .