flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома КОНДРАТЮКА Віталія Володимировича!

03 червня 2022, 14:01

                   СУДОВА ПОВІСТКА

справи № 759/4785/22

пр. № 2/759/3159/22

                                                   До відома КОНДРАТЮКА Віталія Володимировича! 

Святошинський  районний суд м. Києва повідомляє КОНДРАТЮКА Віталія Володимировича (остання відома адреса: Київська обл., м. Фастів) про розгляд цивільної справи за позовною заявою Державного підприємства спеціального зв`язку до Мельника Руслана Григоровича, Кондратюка Віталія Володимировича, Косяка Ігоря Володимировича про відшкодування моральної шкоди.

Підготовче судове засідання призначено на 01 вересня 2022р. о 11:00 год. у приміщенні Святошинського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб № 604.

Ознайомитись із матеріалами справи та отримати копію позовної заяви відповідач може у приміщенні Святошинського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб. 604.

Роз`яснити відповідачу, що він має право не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, до початку розгляду справи по суті надіслати відзив на позовну заяву та направити позивачу та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

 

            Суддя                                                                                                     Т.В.Кириленко