flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача Сорокопуда Олега Миколайовича!

09 грудня 2021, 16:00

СУДОВА ПОВІСТКА

пр.    2/759/20/21                                                    

ун.   759/5267/15-ц                     

                                        До відома відповідача Сорокопуда Олега Миколайовича!

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що у провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом Маліновської Марії Трохимівни до держави України, в особі Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області, Сорокопуда Олега Миколайовича, Гореницької сільської ради Києво-Святошинського району, Державної казначейської служби України, Державного підприємства «Київський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» про відшкодування матеріальної та моральної шкоди та з об'єднаним позовом Маліновської Марії Трохимівни, до Державного підприємства «Київський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», Києво-Святошинської районної державної адміністрації, Сорокопуда Олега Миколайовича, Гореницької сільської ради про визнання договору нікчемним і таким, що порушує публічний порядок, конституційні права і свободи людини і громадянина, визнання недійсним акта погодження меж земельної ділянки.

Сорокопуд Олег Миколайович викликається в судове засідання як відповідач на 23 лютого 2022 року на 14 год. 00 хв. за адресою: м.  Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб. 213.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судовоївлади України за веб-адресою: http://sv.ki.court.gov.ua.

Наслідки нез'явлення за викликом суду

Наслідки нез'явлення в судове засіданняо сіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 129, 130, 131 ЦПК України.

              

                                          Суддя                                                                               І.В. П’ятничук