flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Чухно Ірини Олександрівни!

07 жовтня 2021, 15:37

пр. № 2/759/4615/21

ун. № 759/9867/21                       

                                                     До відома Чухно Ірини Олександрівни!

Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Якуба Коласа 27А) повідомляє, що ухвалою суду від 07.10.2021р. відкрито провадження в цивільній справі за позовними вимогами КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» до Марченка Валерія Леонідовича про стягнення заборгованості, замінено неналежного відповідача Марченка Валерія Леонідовича на належного відповідача Чухно Ірину Олександрівну та постановлено розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін, судове засідання призначено на 02.12.2021 о 09 год. 15 хв.

Зміст ухвали:

"Відкрити провадження у справі і розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження, з повідомлення сторін.

Замінити неналежного відповідача Марченка Валерія Леонідовича на належного відповідача Чухно Ірину Олександрівну, останнє відоме місце проживання: м. Київ, вул. Ушакова Миколи, буд. 12. кв. 93.

Призначити у справі судове засідання на 02 грудня 2021 року о 09 год. 15 хв. в приміщенні суду (м. Київ, вул. Я. Коласа, буд. 27А, каб №402).

Не пізніше п'ятиденного строку відповідач має право подати заяву із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, у разі неподання у встановлений судом строк яких, відповідач має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, до початку розгляду справи по суті, відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу копії відзиву та доданих до нього документів.

Позивач не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати відповідь на відзиви, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, та направити відповідачу та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Відповідач не пізніше п'яти днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати заперечення на відповідь на відзив, та направити позивачу й суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Роз'яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Повідомити відповідача про відкриття провадження у справі шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень).

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://sv.ki.court.gov.ua/sud2608/.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею."

 

                                    Суддя                                                                     Ю.В. Войтенко