flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача Кузьменка Сергія Вікторовича!

17 вересня 2021, 16:59

Справа №759/15324/21

Провадження №2/759/5511/21

                                                     До відома відповідача Кузьменка Сергія Вікторовича!

Святошинський  районний суд м. Києва (03148 м. Київ, вул. Якуба Коласа, буд. 27-А) повідомляє, що до суду надійшла  позовна заява Кузьменко Катерини Сергіївни до Кузьменка Сергія Вікторовича  про  розірвання шлюбу.

Суд постановив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Кузьменко Катерини Сергіївни до Кузьменка Сергія Вікторовича  про  розірвання шлюбу.

Здійснювати розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.                   

Запропонувати відповідачу подати до суду відзив на позов та докази, якими він обґрунтовується, у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України). Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов. Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у п`ятиденний строк з дня отримання відзиву у порядку, передбаченому ст. 179, 278 ЦПК України. Відповідач має право подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів у п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив в порядку, передбаченому ст. 180, 278 ЦПК України

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Інформацію про ухвалу про відкриття провадження учасники можуть отримати в Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/ за номером справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://sv.ki.court.gov.ua/sud2608/.                                    

                                   Суддя                                                                                                 Бабич Н.Д.