flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача ЛАБУНЬКО Марка Володимировича!

06 жовтня 2021, 16:46

Справа №759/20573/21

Провадження №2/759/6447/21

                                               До відома відповідача Лабунько Марка Володимировича!

Святошинський  районний суд м. Києва (03148 м. Київ, вул. Якуба Коласа, буд. 27-А) повідомляє, що до суду надійшла  позовна заява Лабунько Ольги Вікторівни до Лабунька Марка Володимировича про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Суд постановив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Лабунько Ольги Вікторівни до Лабунька Марка Володимировича про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження. Призначити підготовче судове засідання в приміщенні суду (м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, зал судових засідань №32) на 25 жовтня 2021 року о 09 год. 45 хв.                                                                                                                   

Відповідачу встановити п’ятнадцятиденний строк для подання відзиву на позовну заяву з моменту отримання ним копії цієї ухвали. Відзив разом із додатками до нього направляються відповідачем до суду разом із підтвердженням відправлення такого відзиву із доданими до нього додатками іншим учасникам справи.

Подання заяв по суті справи (позовна заява, відзив, відповідь на відзив, заперечення, пояснення третьої особи) є правом учасників справи. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Інформацію про ухвалу про відкриття провадження учасники можуть отримати в Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/ за номером справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://sv.ki.court.gov.ua/sud2608/.   

                                    

                                   Суддя                                                                                                 Бабич Н.Д.