flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома БАБЕНКА Олександра Олександровича!

14 квітня 2021, 15:29

СУДОВА ПОВІСТКА

Справа № 759/17466/20

Провадження № 2/759/1680/21

                                           До відома БАБЕНКА Олександра Олександровича!

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що ухвалою суду від 15 березня 2021 року по справі за позовом Улезка Віталія Володимировича до Бабенко Наталії Володимирівни, Бабенка Володимира Олександровича, треті особи: Святошинська районна в м. Києві державна адміністрація, Улезко Ніна Миколаївна, Копильченко Катерина Віталіївна, Бабенко Олександр Олександрович про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщення – вирішено закрити підготовче провадження у цивільній справі та призначити справу до судового розгляду по суті на 13 травня 2021 року о 09 год. 00 хв. у приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. Я. Коласа, 27-А, зал с/з №32), суддя Бабич Н.Д.

При собі необхідно мати паспорт громадянина України.

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

Із ухвалою суду можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/Review/89735944.

 

                                         Суддя                                                                                  Н.Д. Бабич