flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Фалалеєва Андрія Павловича!

16 липня 2020, 16:07

ун. № 759/4630/20 

пр. № 2/759/3423/20 

                                             До відома Фалалеєва Андрія Павловича!

                                             АР Крим,  м. Севастополь

Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що 09.07.2020 винесено рішення по справі 759/4630/20, провадження 2/759/3423/20 за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку «Укргазбанк» до Фалалеєва Андрія Павловича, Фалалеєвої Ірини Георгіївни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Постановлено:

«Позов Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку «Укргазбанк» до Фалалеєва Андрія Павловича, Фалалеєвої Ірини Георгіївни про стягнення заборгованості за кредитним договором – задовольнити.

Стягнути солідарно з Фалалеєва Андрія Павловича, Фалалеєвої Ірини Георгіївни на користь Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку «Укргазбанк» заборгованість за кредитним договором в розмірі 247 310,60 грн. та судовий збір в розмірі 3 724,66 грн., а всього 251 035 (двісті пятдесят одна тисяча тридцять п»ять) грн. 26 коп.".

За письмовою заявою відповідача, поданою до суду протягом тридцяти днів з дня отримання копії рішення, заочне рішення може бути переглянуто.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасникам справи, які не були присутні в судовому засіданні, або якщо судове рішення було ухвалено поза межами судового засідання чи без повідомлення (виклику) учасників справи, копія судового рішення надсилається протягом двох днів з дня його складення у повному обсязі в електронній формі у порядку, визначеному законом, - у випадку наявності у особи офіційної електронної адреси, або рекомендованим листом з повідомленням про вручення - якщо така адреса відсутня.

Рішення може бути оскаржено до Київського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів.

                          Суддя:                                                                              Л.М. Шум