flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Алійник Вікторії Миколаївни!

07 вересня 2020, 16:35

пр. № 2 /759/3917/20

ун. № 759/8170/20                       

                            До відома Алійник Вікторії Миколаївни!

                            АР Крим, м. Джанкой

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул.Я.Коласа 27-А) повідомляє, що рішенням суду від 27.07.2020 р. позовну заяву Голієнка Сергія Володимировича до Алійник Вікторії Миколаївни (АР Крим, м. Джанкой) про розірвання шлюбу - задоволено.

Зміст судового рішення:

"Позов Голієнка Сергія Володимировича до Алійник Вікторії Миколаївни про розірвання шлюбу - задовольнити.

Шлюб між Голієнко Сергієм Володимировичем та Алійник Вікторією Миколаївною, зареєстрований 26.08.2011 року Красногвардійським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровського міського управління юстиції у Дніпропетровській області, актовий запис № 9224 - розірвати".

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене протягом тридцяти днів з дня його проголошення. У разі розгляду справи (вирішення питання ) без повідомлення сторін зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасники справи якому рішення не було вручене у день його складення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до Київського апеляційного суду, при цьому відповідно до п. п. 15.5 п. 15Перехідних положень ЦПК України в редакції Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» № 2147-VIII від 03.10.2017 року до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією кодексу.

                     Суддя                                                                                      Т.В. Кириленко