flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Солодовнікова Віталія Михайловича!

08 вересня 2020, 16:24

пр. №  2/759/28/20

ун.  759/10401/15-ц                      

                                        До відома Солодовнікова Віталія Михайловича!                               

                                        АР Крим, м. Севастополь

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що рішенням від 15.07.2020 р. позовні вимоги Публічного акціонерного товариства «Перший Український міжнародний банк» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Ред Ноуз», Солодовнікова Віталія Михайловича (АР Крим, м.Севастополь) про стягнення заборгованості за кредитним договором, задоволено.

Зміст судового рішення:

"Стягнути солідарно з Товариства з обмеженою відповідальністю «Ред Ноуз» та Солодовнікова Віталія Михайловича (місце реєстрації: АР Крим, м.Севастополь) на користь Публічного акціонерного товариства «Перший Український міжнародний банк» заборгованість за кредитним договором № 52-09/КР-SEL, укладеним 04.04.2008 року між Закритим акціонерним товариством “Перший Український Міжнародний банк” та Товариством обмеженою відповідальністю «Ред Ноуз» у розмірі 5657429,43 грн (п”ять мільйонів шістсот п”ятдесят сім тисяч чотириста двадцять дев”ять гривень 43 копійки), з яких: заборгованість за основною сумою кредиту у розмірі 3582039,23 (три мільйони п”ятсот вісімдесят дві тисячі тридцять дев”ять гривень 23 копійки), заборгованість за непогашеними відсотками за користування кредитом у розмірі 945462,65 грн. (дев”ятсот сорок п”ять тисяч чотириста шістдесят дві гривні 65 копійок), заборгованість за сумою пені за порушення боргових зобов”язань у розмірі 1129927,55 грн. (один мільйон сто двадцять дев”ять тисяч дев”ятсот двадцять сім гривень 55 копійок), а також понесені судові витрати зі сплати судового збору у розмірі 3654,00 грн".

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене протягом тридцяти днів з дня його проголошення. У разі розгляду справи (вирішення питання ) без повідомлення сторін зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасники справи якому рішення не було вручене у день його складення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до Київського апеляційного суду , при цьому відповідно до п. п. 15.5 п. 15 Перехідних положень ЦПК України в редакції Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» № 2147-VIII від 03.10.2017 року до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією кодексу.

Із судовим рішенням можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

          Суддя                                                                                               Миколаєць І.Ю.