flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ПУТІНЦЕВА Олександра Володимировича!

07 травня 2020, 17:31

пр.   2/759/1982/20

ун. 759/21760/19                      

                                        До відома Путінцева Олександра Володимировича!                               

                                        АР Крим, м. Ялта

Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що рішенням від 15.04.2020 р. у задоволенні позову Путінцевої Неллі Сіражівни до Путінцева Олександра Володимировича, третя особа: Погребищенська районна державна адміністрація Вінницької області про визначення місця проживання дитини - відмовлено.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених ЦПК України, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Апеляційні скарги подаються учасниками справи до Київського апеляційного суду або через Святошинський районний суд м. Києва, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності ЦПК України в редакції від 15 грудня 2017 року.

Із судовим рішенням можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

          Суддя                                                                                               Войтенко Ю.В.