flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ЧУЛКОВОЇ Павліни Петрівни!

01 квітня 2020, 18:39

Справа № 759/14730/16-ц

Пр. № 6/759/265/20

                                      До відома ЧУЛКОВОЇ Павліни Петрівни!

                                      АР Крим,  м. Євпаторія

 

Святошинський районний суд м. Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що ухвалою суду від 21.02.2020 у задоволенні заяви Публічного акціонерного товариства Акціонерний комерційний банк «Індустріалбанк», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «Акціонерний банк «Експрес-Банк», Чулкова Павліна Петрівна про заміну стягувача у виконавчому листі його правонаступником відмовлено.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'ятнадцяти  днів з дня його проголошення шляхом подання апеляційної скарги через Святошинський районний суд м. Києва до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повний текст ухвали суду не було вручено у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч. 2 ст. 358 цього Кодексу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

 

                            Суддя:                                                                              О.В. Ул’яновська