flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ЧЕРНОВА Віктора Миколайовича!

07 лютого 2020, 11:13

ун. №759/17755/19

пр. № 2/759/1347/20

                                                       До відома ЧЕРНОВА Віктора Миколайовича!

                                                       АР Крим, м. Севастополь

 

Святошинський районний суд м. Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що рішенням суду від 21.01.2020 по цивільній справі №759/17755/19, провадження №2/759/1347/20 позовні вимоги Публічного  акціонерного банку «Укргазбанк» до Чернової Олени Леонідівни, Чернова Віктора Миколайовича про стягнення заборгованості задоволено.

Зміст рішення суду:

"Стягнути солідарно з Чернової Олени Леонідівни та Чернова Віктора Миколайовича на користь Публічного акціонерного банку «Укргазбанк» суму заборгованості у розмірі 238602 (двісті тридцять вісім шістсот дві гривні) 38 коп.

Стягнути з Чернової Олени Леонідівни на користь Публічного акціонерного банку «Укргазбанк» суму судового збору у розмірі 1789 (тисячу сімсот вісімдесят дев’ять гривень) 52 коп.

Стягнути з Чернова Віктора Миколайовича на користь Публічного акціонерного банку «Укргазбанк» суму судового збору у розмірі 1789 (тисячу сімсот вісімдесят дев’ять гривень) 52 коп.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення шляхом подання апеляційної скарги через Святошинський районний суд м. Києва до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч. 2 ст. 358 цього Кодексу.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду".

 

             Суддя                                                                                         О.В. Ул’яновська