flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома КОРКІНА Геннадія Івановича!

29 січня 2019, 16:53

пр. №  2/759/1690/19

ун. № 759/12451/18                      

                                     До відома КОРКІНА Геннадія Івановича!

                                     Донецька обл., м. Торез

 

Святошинським районним судом міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) розглядається справа 759/12451/18, провадження № 2/759/1690/19 за позовом Шилової Олени Ігорівни до Коркіна Геннадія Івановича (Донецька обл., м.Торез), третя особа: Служба у справах дітей Святошинської районної в м.Києві державної адміністрації про стягнення додаткових витрат на дитину.

Відповідно до п. 15.8 розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України оприлюднення інформації щодо справи, визначеної цією редакцією Кодексу, на офіційному веб-порталі судової влади України здійснюється в порядку, визначеному Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

З матеріалів справи вбачається, що місце проживання відповідача Коркіна Г.І. є: Донецька обл., м.Торез.

На підставі викладеного, відповідач повідомляється про результат розгляду справи через оголошення на офіційній сторінці суду веб-порталу судової влади України відповідно до норм ЦПК.

Ухвалою суду від 23.01.2019 р. постановлено:

«Закрити підготовче засідання у цивільній справі за позовом Шилової Олени Ігорівни до Коркіна Геннадія Івановича (Донецька обл., м.Торез), третя особа: Служба у справах дітей Святошинської районної в м.Києві державної адміністрації про стягнення додаткових витрат на дитину.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 08 квітня 2019 року на 12.30 год. в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (01032, м. Київ, вул. Жилянська, 142, зал.№ 7).

Ухвалу направити сторонам у справі.

Позивач має право на подання відповіді на відзив яка направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (відповідача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (відповідача, третьої особи) протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відзиву.

Відповідач має право на  заперечення яке направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи)  протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відповіді на відзив.

Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч. 8 ст. 43 ЦПК України якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника).Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

КОРКІНА Геннадія Івановича повідомити про призначення справи до судового розгляду по суті шляхом розміщення ухвали суду на веб-порталі судової влади України (http://sv.ki.court.gov.ua).

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://sv.ki.court.gov.ua.

У відповідності до вимог ст.353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду».

  

              Суддя                                                                                                          І.Ю. Миколаєць