flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ЮДІНА Дмитра Валерійовича!

04 лютого 2019, 17:36

СУДОВА ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ

пр. №  2/759/1478/19

ун. № 759/18862/18                     

                                           До відома ЮДІНА Дмитра Валерійовича!

                                           м. Сімферополь, АР Крим

 

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) викликає в судове засідання відповідача ЮДІНА Дмитра Валерійовича (зареєстрований на тимчасово окупованій території України за адресою: АР Крим, м. Сімферополь), по справі №759/18862/18, провадження №2/759/1478/19 за позовом Юдіної Лариси Леонідівни до Юдіна Дмитра Валерійовича про розірвання шлюбу.

Підготовче судове засідання призначено в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142, зал с/з № 6, каб. 12) на 26 лютого 2019 року о 15-30 год.

Відповідно до ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання.

Суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії.

З опублікуванням такого оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://sv.ki.court.gov.ua/sud2608/.    

Інформацію про ухвалу про прийняття справи до провадження учасники можуть отримати в Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/ за номером справи.

Наслідки нез'явлення за викликом суду

Наслідки нез'явлення в судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 169, 170 ЦПК України та статями 128,129 КАС України та статтею 185-3 КУпАП.

 

          Суддя                                                                                                 Коваль О.А.