flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Кагана Костянтина Володимировича!

26 грудня 2018, 13:20

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

 

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ

            ун. №  759/5317/18

        пр. №   2/759/4486/18

27 листопада 2018 року                                                                                                  м. Київ

Святошинський районний суд м. Києва

у складі: головуючого судді                          Ул’яновської О.В.,

секретаря судового засідання                                 Черніченко К.О.,                            

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві у порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін цивільну справу за позовними вимогами Публічного акціонерного товариства «Укргазпромбанк» до Таган Костянтина Володимировича про стягнення заборгованості,

 

 

УХВАЛИВ:

 

позовні вимоги Публічного акціонерного товариства «Укргазпромбанк» до Таган Костянтина Володимировича про стягнення заборгованості задовольнити.

Стягнути з  Таган Костянтина Володимировича суму заборгованості у розмірі 524124 (п’ятсот двадцять чотири тисячі сто двадцять чотири гривні) 89 коп.

Стягнути з  Таган Костянтина Володимировича на користь Публічного акціонерного товариства «Укргазпромбанк» суму судового збору у розмірі 7861 (сім тисяч вісімсот шістдесят одну гривню) 89 коп.

Враховуючи п.п. 15.5. п. 15 Розділу 13 Перехідні положення ЦПК України до утворення апеляційних судів в апеляційних округах, апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення шляхом подання апеляційної скарги через Святошинський районний суд м. Києва до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч. 2 ст. 358 цього Кодексу.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

 

Суддя:                                                                                                   О.В. Ул’яновська

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повний текст судового рішення складено 27.11.2018.