flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома СОЛОДОВНІКОВА Віталія Михайловича!

19 жовтня 2018, 09:14

пр. №  2/759/80/18

ун. № 759/10401/15-ц                     

                                                          До відома СОЛОДОВНІКОВА Віталія Михайловича!

                                                          АР Крим, м. Севастополь                                                                                         

Святошинський районний суд міста Києва (м.Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що ухвалою суду від 08.10.2018 року по справі №2/759/80/18,  ун. 759/10401/15-ц позовну заяву Публічного Акціонерного Товариства «Перший Український міжнародний банк» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Ред Ноуз», Солодовнікова Віталія Михайловича про стягнення заборгованості за кредитним договором призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження.

Позивач має право на подання відповіді на відзив, яка направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (відповідача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (відповідача, третьої особи) протягом строку, яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відзиву.

Відповідач має право на  заперечення, яке направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи)  протягом строку, яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відповіді на відзив.

Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч.8 ст.43 ЦПК України, якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника). Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

Викликати сторони у підготовче судове засідання на 11.45 год. 23 січня 2019 р.  до Святошинського районного суду м.Києва вул.Жилянська,142, зал с/з №7.

СОЛОДОВНІКОВА Віталія Михайловича повідомити про розгляд справи в порядку загального позовного провадження шляхом розміщення ухвали суду на веб-порталі судової влади України (http://sv.ki.court.gov.ua).

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://sv.ki.court.gov.ua.

Апеляційна скарга на ухвалу про відкриття провадження може бути подана лише з підстави порушення правил підсудності протягом п'ятнадцяти днів з дня її вручення».

 

          Суддя                                                                                                 І.Ю. Миколаєць