flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Стародуба Олександра Дмитровича!

15 червня 2018, 08:15

 СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр.№6/759/432/18

ун.№759/18328/15-ц

           У Х В А Л А

          ІМЕНЕМ   УКРАЇНИ

11 червня 2018 року м. Київ

Святошинський  районний суд м. Києва

у складі: головуючого судді                         Ул’яновської О.В.,

секретаря судового засыдання                     Чернишук К.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві заяву Публічного акціонерного товариства Акціонерного комерційного банку «Індустріалбанк», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «Акціонерний банк «Експрес-Банк», Стародуб Олександр Дмитрович про заміну сторони його правонаступником у цивільній справі за позовними вимогами Публічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Експрес-Банк» до Стародуба Олександра Дмитровича про стягнення заборгованості,

                                                                    

                                                                        ПОСТАНОВИВ:

 

У задоволенні заяви Публічного акціонерного товариства Акціонерного комерційного банку «Індустріалбанк», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «Акціонерний банк «Експрес-Банк», Стародуб Олександр Дмитрович про заміну сторони його правонаступником у цивільній справі за позовними вимогами Публічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Експрес-Банк» до Стародуба Олександра Дмитровича про стягнення заборгованості відмовити.

Якщо ухвалу було проголошено за відсутності особи, яка бере участь у справі, то строк подання апеляційної скарги обчислюється з дня отримання нею копії ухвали.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м. Києва на ухвалу суду першої інстанції протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі якщо було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’ятнадцяти днів з дні отримання її копії.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

СУДДЯ: