flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Кічинського Олексія Валерійовича!

15 червня 2018, 08:14

 СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр.№6/759/427/18

ун.№759/17598/14-ц

       У Х В А Л А

       ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 червня 2018 року м. Київ  

Святошинський районний суд м. Києва

в складі: головуючого судді                          Ул`яновської О.В.,

секретаря судового засідання                        Чернишук К.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві заяву Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «Дельта Банк» Кадирова В.В. заінтересовані особи: Бродська Ніна Сергіївна, Бродський Іван Миколайович, Бродська Варвара Іванівна, Бродська Ольга Іванівна, Кічинський Олексій Валерійович про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчих листів до виконання по цивільній справі за позовними вимогами Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» до Бродської Ніни Сергіївни, Бродського Івана Миколайовича, Бродської Варвари Іванівни, Бродської Ольги Іванівни, третя особа: Кічинський Олексій Валерійович про звернення стягнення на предмет іпотеки,                                 

                                                                       ПОСТАНОВИВ:

Заяву Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «Дельта Банк» Кадирова В.В. заінтересовані особи: Бродська Ніна Сергіївна, Бродський Іван Миколайович, Бродська Варвара Іванівна, Бродська Ольга Іванівна, Кічинський Олексій Валерійович про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчих листів до виконання по цивільній справі за позовними вимогами Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» до Бродської Ніни Сергіївни, Бродського Івана Миколайовича, Бродської Варвари Іванівни, Бродської Ольги Іванівни, третя особа: Кічинський Олексій Валерійович про звернення стягнення на предмет іпотеки задовольнити.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її проголошення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: